Lediga jobb

BILMEKANIKER/TEKNIKER eller Bil TESTARE

 

Är du en duktig bilmekaniker eller tekniker och har en hög känsla för service? (Om du är nyutbildad eller kortare erfarenhet så kan du vara intressant du med)

Då kan du vara rätt för oss. Vi söker dig som vill jobba i ett väl sammansvetsat gäng av glada medarbetare!

 

I tjänsten kommer du att arbeta i en av Nordens mest kompletta bilanläggningar med reparationsarbeten i team tillsammans med andra trevliga kollegor. Du kommer i ditt dagliga arbete möta kunder, det ser du som både roligt och utvecklande.

 

Som person är du positiv, glad, prestigelös och flexibel och utför ditt arbete med stor yrkesstolthet och glädje. Du är social och trivs att arbeta tillsammans med andra. Det är viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den trivsamma och sammansvetsade företagskulturen som vi har inom företaget. Här hjälps vi åt och vi alla är med och påverkar.  

 

Kvalifikationer

-Dokumenterad erfarenhet och utbildning inom området är det meriterande.

-Du är en van systemanvändare. -Goda kunskaper i engelska är meriterande

-B körkort är krav -Du är engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad -Har bra ordningssinne -Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift

Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen.

 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete i ett trevligt, familjärt och professionellt företag som månar om sina medarbetare. 

 

För mer information om tjänsten och ansökan maila eller ring verkstadschef Samuel Egnesund, samuel@arosauto.se , 021-448 04 99

 

 

Har vi ingen ledig tjänst inom ditt område? Skicka gärna en intresseanmälan till oss på info@arosauto.se

 

 

Aros Auto AB är din Kia-återförsäljare i Västmanland. Med 15 års erfarenhet av Kia och med över 30 års kunskap från bilbranschen.. Vår fullserviceanläggning som är en av Nordens mest kompletta bilanläggningar innefattar Bilverkstad, Skadeverkstad, Lackverkstad, Glasverkstad, Bilrekonditionering, Reservdelar samt Bilförsäljning. Vår anläggning på Tunbytorp i Västerås är dessutom en av Sveriges största och absolut mest kompletta Kia-anläggningar.  Vi har även ett av Sveriges och Nordens mest  moderna Skadecenter. Vi arbetar seriöst och långsiktigt och det har medfört att vi ligger i det absoluta toppskiktet när det gäller kundnöjdhet, hög kvalité och extremt få reklamationer. 

 

Med allt under samma tak skapar vi Trygghet för kunden!