Nyheter

Nya Picanto!

Helt nya Kia Picanto är tredje generationen av Sveriges mest sålda småbil, och nu är den här med massor av ungdomlig energi och självförtroende. Den bjuder på ännu bättre köregenskaper och kaxigare attityd. På insidan finner du komfort, funktionalitet och förbluffande stora utrymmen. Lägg till mängder av innovativt tekniska system för säkerhet och körglädje så finns det anledning att tro att även denna generation kommer få mycket kärlek av folket.

 

EXTERIÖREN – ÄNNU KAXIGARE 

Den exteriöra designen av helt nya Kia Picanto är frukten av ett lyckat samarbete mellan Kias designcentra i Korea och Tyskland. Resultatet talar för sig själv - ett djärvt, självsäkert linjespel vars ungdomliga attityd understryks ytterligare av de spännande färgvalen. Allt för att fånga både ditt öga och ditt hjärta. Den breda hjulbasen ger tillsammans med de nyutvecklade strålkastarna på GT Line utförandet en kaxig karaktär åt bilen.

 

 

STÖRRE KUPÉ RYMMER MER STIL

Hur är det möjligt att en så kompakt bil är så rymlig på insidan? Svaret är en smart design som ger bättre utrymmen både för passagerare och bagage än klassens konkurrenter. Högkvalitativa materialval, funktionella detaljer och smarta förvaringsutrymmen förstärker det trivsamma intrycket. Instrumentpanelen är så stilren och intuitiv som du förväntar dig av en modern bil och ger dig full kontroll över alla tekniska system.

 

 

TEKNIK FÖR TRYGG KOMFORT

Kupéns naturliga centrum är 7 tums-skärmen som styr bilens infotainmentsystem och som ser till att du alltid är uppkopplad och uppdaterad (lanseras senare under 2017). Tack vare Android Auto™ och Apple CarPlay™ är din smartphone sömlöst integrerad med bilen och låter dig strömma musik, använda appar, prata och till och med skicka textmeddelanden utan att släppa ratten. Skärmen visar också bilden från backkameran som gör knepiga fickparkeringar till ett rent nöje. För att du ska kunna slappna av och njuta av resan är helt nya Kia Picanto utrustad med såväl passiva som aktiva säkerhetssystem som till exempel autobroms som griper in om en kollision skulle uppstå.

 

 

HELT NYA KIA PICANTO PRESENTERADES PÅ MOTORMÄSSAN I GENÈVE 2017

Pressklipp, om nya Picanto, från teknikens värld
 

 

Nya Kia Rio!

  

 

Helt nya Kia Rio är gjord för spontanitet. Den är skönare att köra så sträckan saknar betydelse, rymligare så att du kan packa ner vad du vill, utrustad med Apple Carplay och förberedd för Android Auto så att du kan cruisa til favoritlåten. har pekskärm med kia connected services så at du hittar till närmaste café och så är den snyggare, så klart. Så vad väntar du på?

 

Kom in till oss och provkör bilen redan idag!

För med information...Klicka här!