Bli elfaren med en Kia laddhybrid från Aros Auto i Västerås och Enköping

Vad är elfarenhet?

Kia har nått stora framgångar med sin laddbara bilar. Med olika priser i bagaget presenterar Kia laddhybriderna Kia Niro Plug-In Hybrid, Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och Kia XCeed Plug-In Hybrid. Hälften av försäljningen är idag laddbar. Det är Kia kallar för Elfarenhet.
Hos oss på Aros Auto i Västerås och Enköping kan du nu bli en del av Kias elfarenhet.


Kia Niro Plug-In Hybrid
i Västerås och Enköping

Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover och bonusbil, som dessutom har en räckvidd på upp till 49 kilometer på en enda laddning. Perfekt att köra med till jobbet, golfbanan, till familjens aktiviteter eller bara att mysåka med en sväng. Med det något högre insteget och den tysta miljön i kupén ger den dig sann körglädje.


Kia Ceed SW Plug-In Hybrid i Västerås och Enköping

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid kan presenteras med ett ord Familjebil. Det äldre syskonet till Kia Ceed SW blev snabbt populär bland familjen i olika storlekar med olika behov. När den senare kom som laddbar har efterfrågan bara fortsatt. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid ger dig lugnet i att köra bil. Eldriften gör kupéljudet tyst och harmonisk även om ljudnivån från familjemedlemmar med fantastiska röstresurser ibland kan ta över.
Med hela 437 l lastutrymme finns det utrymme för hela familjens aktiviteter.


Kia XCeed Plug-In Hybrid
i Västerås och Enköping

Kia XCeed Plug-In Hybrid är för dig som gillar en bil med sportig stil, många tekniska finesser som både underlättar din körning samtidigt som det kör ni bilfärd säkrare. Kia XCeed Plug-In Hybrid är en crossover där du sitter något högre. Lastutrymmet är något mindre än en vanlig kombi, men passar perfekt för golfbagen, fiskeutrustningen eller familjen trogna vän, hunden.Vill du boka en provkörning, klicka på den röda knappen ner till vänster.
Föredrar du att prata med våra säljare ring eller maila oss i Västerås eller Enköping
Kontaktuppgifter till respektive anläggning finns nedan.


Säljarna på Aros Auto AB

Västerås

Aros Auto AB
Friledningsgatan 6, Tunbytorp
e-post: forsaljning.vasteras@arosauto.se
Tel: 021-30 63 00


Säljarna på Aros Auto Enköping AB

Enköping

Aros Auto Enköping AB
Gesällgatan 5
e-post: forsaljning.enkoping@arosauto.se
Tel: 0171-381 20