Vad söker du efter?

Kia EV6 GT – World Performance Car

Helt nya Kia EV6 GT

I helgen har du chansen att provköra Kia EV6 GT som är vår snabbaste Kia hittills. Med hela 585 hästkrafter och två elmotorer går helt nya Kia EV6 från 0-100 km/h på 3,5 sek med en maxhastighet på 260 km/h och 740 Nm i maximalt vridmoment är Kia EV6 GT är inte bara Kias mest dynamiska bil, utan också den mest underhållande. Kia EV6 GT har en räckvidd på upp till 424 km på el och en dragkapacitet på hela 1800 kg.

Upptäck kraften och körglädjen som kommer med fyrhjulsdrift, elektroniska stötdämpare och elektronisk differentialspärr.

EV6 GT – Årets prestandabil i World Car Awards 2023

Förra året vann standardmodellen Årets Bil 2022 (Car of the Year) och i år har Kia vunnit ännu en utmärkelse för EV6 GT som utsetts till 2023 års World Performance Car vid New York International Auto Show. Priset delas ut av en jury bestående av 100 internationellt framstående biljournalister från 32 olika länder och för Kia är utmärkelsen ett fint kvitto på att bilpressen håller med om att Kia EV6 GT är något utöver det vanliga.

Head-Up Display

EV6 GT har en navigation med logisk och enkel vägledning på de dubbla 12,3” välvda skärmarna. Och en Head-up Display med Augmented Reality projicerar den viktigaste informationen och navigationsinstruktionerna tydligt i vindrutan. Det håller dig säker på vägen.

Tillbaka