Vad söker du efter?

Familjekonceptet

Familjekoncept

Barnen är vår framtid. Genom att dela med oss av det vi gör och uttrycka det vi tror på kan vi bidra till att forma framtidens förebilder och bli en del av en positiv förändring i samhället. Med ett lekfullt lärande vill vi inspirera till ett livslångt intresse om bilar och teknik. Det är vårt löfte till barnen.

Generations­växling

Fordonsindustrin befinner sig i en spännande utveckling. Aldrig tidigare har behovet av ny teknik varit viktigare, inte minst för vår miljö. Den miljö vi ska överlämna till våra barn, vår framtid.

Lekfullt lärande om bilar och teknik

Ny teknik och digitaliseringens snabba utveckling påverkar bilarnas design och ställer krav på helt nya kompetenser i alla led. Kompetenser som inte bara har förmågan att ta till sig nya tekniker utan också har mod att utmana traditionella metoder, som vågar vara annorlunda och att tänka i nya banor.

I en mansdominerad bransch finns även ett stort behov av att intressera unga tjejer som kan bidra med nya perspektiv och kunskaper, och som kan bli nya förebilder för en positiv utveckling för hela samhället. På Aros Auto inspireras vi av dessa utmaningar och vi drivs av att utvecklas och förbättras, utmana det traditionella. Vi har modet att vara annorlunda och att tänka i nya banor. Det är här vårt koncept med Spinn kommer in.

Lyssna på sagan om Spinn

Genom att dela med oss av det vi gör och uttrycka det vi tror på, kan vi bli en del av en positiv förändring i samhället! Med Spinn som förebild vill vi därför inkludera barnen i vår miljö, och med lekfullt lärande inspirera dem till att få ett livslångt intresse för bilar och teknik. Vi vill så ett frö till att forma framtidens tekniker och medarbetare. Det är det vi på Aros Auto vill bidra till och som vi har satt upp som vision att sträva mot. I Aros Auto familjekoncept ingår förutom vår karaktär Spinn, vår egen varmluftsballong.

Om oss

Vår vision

Genom lekfullt lärande med Spinn som förebild ska Aros Auto inspirera barn till ett livslångt intresse för bilar och teknik samt ta positionen som den lokala förebilden i branschen, en destination för barnfamiljer och som barnen längtar till att få besöka.