Helt nya Kia Niro EV. Lansering 24–25 september!

Upptäck Sveriges elbilsfavorit – nu i helt ny version. Kia e-Niro var Sveriges mest sålda elbil under första halvåret av 2022, och nu kommer äntligen efterföljaren helt nya Kia Niro EV med ny, distinkt design och en räckvidd på upp till 460 km. Den nya interiören innefattar bland annat Multi Mode Touch Display som gör det intuitivt att skifta funktioner med en enkel beröring, och dubbla 10,25”-skärmar. Helt nya Kia Niro finns även som hybrid och plug-in hybrid.

Helgen den 24–25 september har vi lanseringshelg för nya Niro EV med öppet lördag och söndag kl.11-15 och i Enköping lördag kl.10-15 och söndag kl.11-15.

Välkommen till oss under helgen för att upptäcka nya Niro EV. Vi bjuder på skön stämning, bullar, pyssel till barnen och provkörningar.

Dessutom får du som köper en ny Kia en upplevelse på Steam Hotel!

Köper du en ny Kia i helgen den 24–25/9 hos oss på Aros Auto i Västerås och Enköping får du ett presentkort som kan utnyttjas till valfri aktivitet eller övernattningspaket på Steam hotel till ett värde av 3000 kr.

Presentkortet hämtas ut vid leveransen av din bil. Presentkortet kan utnyttjas till valfri aktivitet eller övernattningspaket på Steam Hotel under 3 års tid.

Alla nyheter