Vad söker du efter?

Jag kör en lyxig sjurummare rakt ut i vildmarken

”Jag och min EV9” Kristoffer Larsson – Servicerådgivare

– En helt elektrifierad SUV, brutalt utseende, grym komfort och med massagestol på förarplats. Dessutom lång räckvidd och bra plats för mina fiskekompisar. Man kan ju inte annat än älska EV9.

Roligaste minnet hittills var när jag körde ut på en oplogad väg och bilen gick som en ljudlös bandvagn rakt genom snön.

På min första fisketur med EV9 märkte jag snabbt hur suveränt pausläget är i bilen. När vi behövde komma in och värma oss efter flera timmar ute på isen, använde vi bilen som värmestuga. På kvällen förvandlades EV9 till en biosalong och lite senare en skön sovplats.

Att övernatta i bilen mitt ute i naturen, vakna till ljudet av skällande rådjur, möta morgonsolen direkt utanför bildörren sätter extra guldkant. Äventyr med bilen är något jag verkligen rekommenderar. Men välj resesällskap och bil med omsorg. Det gör jag.

Kristoffer Larsson – Servicerådgivare
Kristoffer Larsson – Servicerådgivare

AROS AUTO Kristoffer arbetar till vardags som servicerådgivare på Aros Auto i Enköping. Kanske lite annorlunda mot utmaningarna i vildmarken. Men det är ett jobb som Kristoffer trivs förträffligt med. Daglig kontakt med kunder och medarbetare. Kom in och prata med honom.