Vad söker du efter?

Katten Spinn och Aros Auto flyger över Västerås!

Den som blickar över himmeln i sommar kommer att se Aros Autos gigantiska luftballong med maskoten Spinn i fokus, i 3D.

Monsterkatten Spinn, med modern teknik och Aros Autos egen miljö som främsta tema, valdes som maskot och språkrör för Aros Auto. Vår karaktär katten Spinn är en hybrid mellan fantasi och verklighet. En teknikintresserad uppfinnare, uppvuxen bland bilar. Genom lekfullt lärande med vår maskot Spinn som förebild ska Aros Auto inspirera barn till ett livslångt intresse för bilar och teknik.

Precis som maskoten Spinn ingår luftballongen i Aros Autos familjekoncept. Ballongen består av cirka 2100 kvm tyg och huvudet för Spinn tar cirka 200 meter tyg, för varje huvud. Mängden tråd till luftballongen räcker till nästan 105 fotbollsplan längder och längden tyg som används för 3D huvudena motsvarar 5 stycken Västerås skrapan staplade på varandra. Ballongen tar upptill 12 passagerare och mäter cirka 35 meter i höjd vilket är motsvarande åtminstone ett 10 våningshus. Dem som flyger ballongen är Peak Experience Gravity Sport.

I sommar kan två personer vinna en flygning i vår luftballong till ett värde av 25 000 kr! Hur du tävlar hittar du mer information här eller i vår anläggning på Tunbytorp.

Aros Autos VD Bengt berättar:

Att köpa en luftballong har varit en dröm sen länge. Att flyga luftballong är det mest miljövänliga sättet att flyga på, vilket är något vi tycker är viktigt.

På Aros Auto inspireras vi av utmaningar och vi drivs av att utvecklas och förbättras, utmana det traditionella. Vi har modet att vara annorlunda och att tänka i nya banor.

Med vår luftballong vill vi skapa en ”wow” effekt över Västerås och sprida glädje till alla Västeråsare. Vi vill överraska Västeråsarna och det känns välbehövligt efter den tid vi levt i en pandemi.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer:

Bengt Egnesund, VD Aros Auto

021-448 04 92
bengt@arosauto.se

Tillbaka