Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

och Kia XCeed Plug-In Hybrid

Nu lanserar Kia två helt nya laddhybrider och den populära Ceed-familj blir större. Både familjekombin Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och den sportiga crossovern Kia XCeed Plug-In Hybrid kommer erbjuda långa räckvidder på el. Idag är varannan såld Kia elektrifierad.

Välkommen till en laddbar värld hos Aros Auto i Västerås och Enköping!

Framtiden i våra händer

Ceed SW Plug-In Hybrid

Med plats för allas vinter

Lansering Februari 2020

Upptäck Kias storsäljande familjekombi i helt nytt utförande. Snart är det premiär för Kia Ceed SW som laddhybrid med lång räckvidd på el. Lastutrymmet är 437 liter och upp till 1 506 liter om det delbara (40/20/40) ryggstödet fälls helt, vilket innebär att du har gott om utrymme för hela familjens vinteraktiviteter. 

Pris från 339.900 kr

(avdrag för klimatbonus ca 39 294 kr, ej inräknat)


XCeed Plug-In Hybrid

En väg framåt

Lansering mars 2020

I mitten av oktober 2019 hade helt nya Kia XCeed premiär och snart kommer Kia XCeed som Plug-In Hybrid. Upplev en bil som sticker ut i allt från utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna. En riktigt sportig crossover.

Pris från 369.900 kr

(avdrag för klimatbonus ca 34 296 kr, ej inräknat)


När bilresan blir ett äventyr

Kör tryggt, uppkopplat och i framkant

UVO Connect integrerar din smartphone med din bil och dess infotainmentsystem för en säker och behaglig körupplevelse. Dessutom kan du känna dig trygg på vägarna med säkerhetsfunktioner som autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak och helljusassistans och självklart är eluppvärmd läderratt standard


Kias 7-åriga nybilsgaranti på Aros Auto

Kia litar på kvaliteten hos sina bilar då vågar de också lämna garantier. Det är därför Kia har branschens längsta nybilsgaranti på hela sju år. Det är riktig kvalité. Nybilsgarantin följer din bil så byter den ägare får den nya ägaren ta del av garantin. . Det är en av orsakerna till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde. Du får dessutom fri assistans och upp till sju års fria kartuppdateringar när du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad.


*Källa Vroom jan-okt 2019

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Ceed SW Plug-In Hybrid och XCeed Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km enligt körcykeln NEDC; 1,4 l/100 km, CO2-utsläpp 31 g/km enligt körcykeln WLTP. Preliminära siffror. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Kontakta oss

Vi finns i västerås och enköping

Västerås tel: 021-30 63 00
forsaljning.vasteras@arosauto.se
Enköping Tel: 0171-381 20
forsaljning.enkoping@arosauto.se