Vad söker du efter?

Kia e-Niro privatleasing

Elfarenhet

Kia kan det här med el. De är störst på laddhybrider, över 70 % av Kias försäljning är elektrifierad och vill du komma riktigt långt på el, ja, då ska du välja en Kia. All den erfarenheten eller elfarenheten som Kia kallar det har de samlat i Kia e-Niro. Provkör och upplev tystnaden. Privatleasa nu från 3 595 kr/mån.

Kia e-Niro

Noll koldioxidutsläpp vid körning

Ska du skjutsa till träningen? Pendla till jobbet? Eller köra hela vägen till sommarstugan? Kia e-Niro är anpassad för både stadskörning och långresor ända upp till 45 mil på en enda laddning. Med en snabbladdare på 80 kW så laddas batteriet från 20 % till 80 % på 42 minuter. På tal om snabbt så hjälper motorn på 160 kW (204 hk) till att ta dig från 1-100 km på bara 7,8 sekunder. Det är prestanda som väl matchar det sportiga utseendet. Njut av en tyst körupplevelse och känslan av att inte släppa ut någon koldioxid alls när du kör.

Njut av ett smartare billiv

  • Smartare med UVO Connect
  • Snabbare laddning med 3-fas
  • Upp till 45 mil på en laddning
  • 0 CO2-utsläpp under körning
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik
  • Vätskekylt batteri tillåter snabbladdning

Dubbel tesvinnare

e-Niro är prisbelönt och vann under 2020 både Vi Bilägares och Teknikens Världs stora elbilstester.

Kias 7 åriga nybilsgaranti

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Det gäller givetvis även EV-batteriet på Kia e-Niro och Kias andra elektrifierade bilar.

Bränsleförbrukning blandad körning e-Niro 0 l/100 km och CO2-utsläpp 0 g/km. Blandad elförbrukning 15,9 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Försäljningsstatistik: Vroom jan-dec 2020. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.
Tillbaka