Vad söker du efter?

Kia Niro EV

Nu privatleasing från 5.995 kr/mån

Utöver att vara en favorit bland elbilar så har den senaste uppdateringen gjort den ännu mer imponerande. Kia Niro EV ett utmärkt val för miljömedvetna bilentusiaster, med en särpräglad design, imponerande räckvidd på upp till 460 km och en rad innovativa funktioner.

Den nya interiören är utrustad med Multi Mode Touch Display, vilket gör det intuitivt att växla mellan funktioner med en enkel beröring, samt dubbla 10,25”-pekskärmar för en förstklassig användarupplevelse. Sammanfattningsvis är det en bil som kombinerar funktionell design, teknik och hållbara material, med en känsla inspirerad av naturen.

Distinkt design

Med en stilren och minimalistisk design utmärker sig Kia Niro från andra Kia bilmodeller. Den kombinerar den senaste tekniken med hållbara material och inspirerande naturliga element. Välj mellan olika utrustningsnivåer som erbjuder säten i tyg, en kombination av tyg och konstläder, veganskt PVC-konstläder eller PU-konstläder. Tencel™ är tillverkaren av de PU-veganska lädersätena, som är en naturlig produkt av eukalyptusträd som ger en extra dimension av naturlig känsla.

De ergonomiskt utformade sätena bidrar till en rymlig känsla, medan den rogivande belysningen, detaljer som dynamiska dörrlister och rymliga förvaringsutrymmen skapar en unik körupplevelse.

Den senaste tekniken

Kia Niro är också fullt utrustad med den senaste tekniken. Med de dubbla högupplösta 10,25-tums skärmarna integrerar den både förarinformation och infotainmentfunktioner på ett intuitivt sätt. De skapar också en cinematisk upplevelse som maximerar användarvänligheten och ger möjlighet att enkelt styra navigation, infotainment- och luftkonditioneringens funktioner.

Laddad med positiv energi

Kia Niro EV erhåller Vehicle-2-Device-funktionen som möjliggör användandet av bilen som en strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Det här innovativa tillbehöret ger oändliga möjligheter att upptäcka och utforska världen runt omkring dig.

Niro finns även som Plug-In Hybrid

Tillbaka