Kia Picanto, Kia Rio och Kia Stonic på Aros Auto

Nu har tre omtycka Kia kommit i en uppgradera version. Alla tre med flera attraktiva features och innovativa lösningar.
Vi välkomnar nya Kia Picanto, nya Kia Rio och nya Kia Stonic till oss på Aros Auto i Västerås och Enköping.

Varmt välkommen att upptäcka din nästa bil!


3x uppgradering


Kia uppgraderar Picanto, Stonic och Rio


Upptäck en stor personlighet i kompakt format! Nu finns nya Kia Picanto i en uppgraderad version med avancerad säkerhetsteknik hämtad från Kias större modeller. Utvändigt har modellen uppdaterats med en sportigare look. Den uppkopplade tjänsten UVO Connect som ger föraren värdefull realtidsinformation finns i GT Line-versionen.


Mer stilrent utseende och storbilsteknik – säg hej till nya Kia Rio! Modellen kommer med hög utrustningsnivå som standard som motsvarar nivån i större bilar. GT Line-versionen är dessutom uppgraderad med de senaste uppkopplade tjänsterna och mildhybridteknik som minskar motorbelastningen och därmed utsläppen.


Redo för nya Kia Stonic? En kaxig crossover som ger mer av livet. Djärv design och sportig framtoning kombineras med komfort och bekvämlighet. Advance DCT-versionen kommer som mildhybrid vilket avlastar motorn och minskar utsläppen.

När bilresan blir en njutning

Kontakta oss

Vi finns i västerås och enköping

Västerås tel: 021-30 63 00
forsaljning.vasteras@arosauto.se
Enköping Tel: 0171-381 20
forsaljning.enkoping@arosauto.se

Kias 7-åriga nybilsgaranti
Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer vi att vara med dig och din Kia hela vägen. Den långa garantin gäller även EV-batterierna på Kias elbilar och laddhybrider.