Kia Privatleasing- Frihetskontraktet

Privatleasa din Kia bil hos oss på Aros Auto. Det är enkelt och smidigt.
Privatleasing innebär att du som kund kan köra runt i en Kia i 36 månader mot att du betalar en månadsavgift för hyra av bil. I månadsavgiften ingår vägassistans och service. Försäkring står du som kund för själv.

Privatleasing Från 1795kr /mån

När leasingtiden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss som återförsäljare. Det innebär att du slipper tänka på andrahandsvärdet på bilen.

“Vägassistans och service ingår”

På alla Kia ingår 7 års nybilsgaranti och för att behålla garantin måste bilen servas efter bilmodellens serviceintervall. Det är viktigt att tänka på vid privatleasing också


Populära bilmodeller


Serviceavtal

I Kia privatleasing ingår Kia serviceavtal. Du som privatleasar en bil från Kia kan känna dig trygg i att alla punkter som ska kontrolleras för att bilen ska bibehålla en god kvalitet genomförs vid service. När du servar din bil hos oss som auktoriserad Kis-verkstad ingår ven uppdatering av navigation och vägassistans.

Vägassistans*

Med Kias vägassistans har du tillgång till assistans 24 timmar om dygnet. Blir du stående längs med vägrenen med punktering eller går inte bilen att starta, Kia assistans är bara ett samtal bort.

*Kia serviceaktiverad assistans gäller för bilar som genomgått Kia Originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad från och med den 1 januari 2018.

7 års nybilsgaranti

Du som privatleasar din bil från Kia omfattas också av Kias nybilsgaranti under hela avtalstiden. Nybilsgarantin följer med bilen och är en av Sveriges längsta.Kia Privatleasing, 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgifter. Rörlig ränta. Körsträcka enligt avtal, övermil debiteras om körsträckan överskrider avtalade mil. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Uppläggning- & fakturaavg. tillkommer. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.