Vad söker du efter?

Kia kampanj

Aros Auto är din Kia återförsäljare i Enköping och Västerås. Hos oss ingår välutrustade Kia modeller och serviceavtal som standard, vi erbjuder även skräddarsydda billån. Varmt välkommen att upptäcka den laddbara friheten med oss på Aros Auto och Kia. Med en laddbar Kia får du alltid en välutrustad bil redan i grundutförandet, kom förbi oss på Friledningsgatan 6 i Västerås eller Gesällgatan 5 i Enköping så berättar vi mer!

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage Plug-In Hybrid är en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd på upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en svensk favorit i mellanklassen.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Privatleasing från 5 795 kr/mån* alternativt Kia Billån från 5 264 kr/mån**

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Kia Privatleasing från 4 495 kr/mån* alternativt Kia Billån från 4 071 kr/mån**

Erbjudande takbox – Calix Nordic Loader

Den låga, strömlinjeformade Calix Nordic Loader följer bilens linjer och skapar en integrerad känsla mellan takbox och bil. Takboxen har sidoöppning från bägge sidor (Dual Opening), integrerat handtag i borstad aluminium och låg lasttröskel. Calix Nordic Loader Premium har även inbyggd LED-belysning, integrerat lastnät och Quick Grip 2.0 som gör monteringen snabb och enkel.

Calix Nordic Loader Premium ”Kia Edition”

Kampanjpris Takbox 12 495 kr (ord pris 14 995 kr)

Kia Original Lasthållare*

Kampanjpris Lasthållare 2 995 kr (ord pris 3 250 kr)

*Avser Kia Original lasthållare till Kia Ceed/XCeed/Sportage och Thule lasthållare till Kia EV6. Kampanjerna gäller tom. 31 mars 2023 så långt lagret räcker.

Klimatpositiv laddning med Kia & Boo Energi

Med Kia och Boo Energi kan du få 100 kr/månad i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

100% laddbart 2024

Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el och sedan 2013 har Kia lanserat åtta laddbara bilmodeller. Idag har Kia en laddbar försäljning på 84 %. Dessutom har Kia 34 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 69 gram CO2. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

Kia 7 års nybilsgaranti

Med en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier.

Tillbaka