Kia Finans

Finansiera din drömbil enkelt och tryggt

Vi på Aros Auto AB anser att det ska vara enkelt, förmånligt och framförallt tryggt att finansiera sin bil. Du ska känna dig lugn inför din bils månadskostnad. Som privatperson kan du välja på tre olika finansieringsalternativ. Billån, privatleasing och privatleasing plus.  Till företag kan vi erbjuda billeasing genom företagsleasing.

Våra säljare på Aros Auto hjälper dig med allt praktiskt gällande din bilfinansiering. De ser till att du får ett upplägg som passar just dina behov. Du får även att kreditbesked direkt på plats.

Genom att välja billån eller privatleasing som finansieringslösning vid köp av ny bil behåller du mer av ditt privata sparande vilket skapar en extra trygghet i vardagsekonomi.

Så här enkelt är det

1. Du får kreditbesked direkt av oss på Aros Auto

2. Våra säljare på Aros Auto hjälper dig med allt praktiskt kring finansieringen

3. Vid billån väljer du själv när du vill extraamortera, förlänga eller förkorta lånetiden. Helt utan extra kostnad.

4.Effektiv avbetalning eftersom månadskostnaden är anpassad efter just ditt fordon

Om Kia finans

Kia Finans är en nära finanspartner till oss som Kia-återförsäljare. Tillsammans hjälper de oss på Aros Auto att lösa finansieringen av din bil på bästa tänkbara sätt.

Bakom Kia Finans står Santander Consumer Bank. I Europa är Santander en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering. Idag finns de i 45 länder och har fler än 102 miljoner kunder.

Läs mer på www.santanderconsumerbank.se

Kontaktuppgifter

Santander kundservice har öppet

Måndag-Torsdag  9.00-17.00
Fredag                    9.00-16.00

Telefon direkt: 08-470 79 80
Växel: 08-470 79 00
E-post: kundservice@santander.se