Leasing med Kia Privatleasing

- ENKELT, FÖRMÅNLIGT OCH TRYGGT

När du väljer privatleasing som finansieringsalternativ för din Kia betalar du ingen kontantinsats. Leasingperioden är 36 månader med en månadsavgift som inkluderar service och vägassistans- allt samlat på en faktura.

Månadskostnaden baseras på val av bilmodell, extrautrustning och ränta, 1500 mil/år ingår.

På Aros Auto i Västerås och Enköping kan du välja leasing genom Kia privatleasing.

Det kan inte blir enklare!

 

Fördelarna med Kia Privatleasing

Du kör alltid en ny Kia

 • 0 kr i kontantinsats
 • Service ingår i månadskostnaden
 • Nybilsgaranti under hela privatleasingperioden
 • Vägassistans ingår
 • Allt samlat på en faktura
 • Du behöver inte fundera på bilens andrahandsvärde

0 kr i kontantinsats

Med Kia Privatleasing betalar du ingen kontantinsats utan endast en månadskostnad när du leasar en Kia

Serviceavtal

När du köper en Kia med leasing hos oss på Aros Auto ingår ett serviceavtal som innefattar alla de punkter som bör kontrolleras för att bilen ska bibehålla den goda kvalitet som Kia står för. Dessa punkter har tagits fram av Kias egna fabriker och ingenjörer. När du servar din privatleasade Kia på hos oss som auktoriserad Kia-verkstad ingår en uppdatering av navigationen och du som kund får också en förlängd assistans

Kia-kortet

 • 1% bonus på alla dina inköp oavsett var du handlar
 • Ingen årsavgift
 • Alltid upp till 60 dagars räntefri kredit
 • Ränte- och betalningsfritt i upp till 4 månader
 • Möjlighet att dela upp betalningen räntefritt i upp till 12 månader

7 års nybilsgaranti

Alla modeller från Kia har en 7-årig nybilgaranti. Garantin följer med bilen och det är inget du som kund betalar extra för. Kia är oerhört noggranna och kontrollerar varje steg i tillverkningsprocessen. Därför kan kan du som kund lita på att du köper en bil med kvalité.

 

 

Kia försäkring

Din privatleasade Kia måste alltid vara försäkrad. Du väljer själv om du föredara Kia Bilförsäkring som samfaktureras via Kia Finans eller ett annat försäkringsbolag. Väljer du Kia Bilförsäkring kan du vara trygg i att din Kia får rätt skydd under hela leasingperioden.

 

 

Vägassistans

När du köper en ny Kia hos oss på Aros Auto ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos oss som auktoriserad Kia-verkstad får du en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle, helt automatiskt.
Om du plötsligt inte kan starta bilen, eller blir stående i vägrenen med punktering då kontaktar du Kia Assistans.

Det är enkelt att leasa en Kia på Aros Auto i Västerås och Enköping

Bra att känna till om Kia Privatleasing

Allt du behöver göra, är att enligt serviceplanen serva bilen på en auktoriserad Kia-verkstad, samt vårda bilen och hålla den i gott skick. Bränsle och ev. vägskatt ingår inte i privatleasingavgiften och månadsavgiften kan öka/minska beroende på räntejusteringar. Vid leasingperiodens slut lämnar du tillbaka bilen till oss på Aros Auto i Västerås eller Enköping. Om du trivs med upplägget kan du hämta ut en helt ny Kia och påbörja en ny privatleasingperiod.

Teckna leasing med Kia Privatleasing hos oss på Aros Auto.

Kia Privatleasing är en smidig, enkel och trygg lösning för dig som tycker att det är roligare att köra bil än att äga bil. Kontakta oss för mer information eller för att boka en provkörning.

 

Kia Privatleasing: 36 mån. Körsträcka max 4 500 mil, övermil debiteras. Vid ev. klimatbonus är denna redan avdragen på privatleasingpriserna. Rörlig månadshyra. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Sedvanlig kreditprövning sker. Kreditgivare är Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Fordonsskatt betalas av föraren.