Kia Tjänstebil

-Ett smartare val

Med en tjänstebil från Kia får du en bil med mycket utrustning, hög komfort, prisbelönt design och 7 års nybilsgaranti från fabrik.

Vill du ha mer pengar över till annat?
Då ska du välja Kia som din tjänstebil. Kia kan erbjuda mer utrustning och teknik till ett bättre pris än vad konkurrenterna gör. Med ett brett modellprogram och vi kan garantera dig att du hittar en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov. Med ett låg och bra förmånsvärde samt en låg ägandekostnad är Kia ett smart val av tjänstebil.
Gör som många andra och välj Kia - Sveriges tredje största bilmärke.

Ett enkelt bilägande!

Serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, däckhotell, reservdelar, försäljning. Vi kan hjälpa dig med allt som rör din bil.

Business Center

-Din tjänstebilsleverantör i Enköping och Västerås

Aros Autos Business Center finns till för dig som är i behov av en tjänstebil till dig själv eller till anställda i ditt företag. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som gör ditt bilägande enkelt. Eftersom vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept med allt från serviceverkstad, skadeverkstad och glasverkstad till däckhotell och rekond garanterar vi kvalité och en smidig hantering när din behöver besöka vår servicemarknad.

Med ett brett modellprogram från Kia kan vi garantera att du hittar en bil som passar dig och dina behov och till ett pris som ger mer över till annat.

7 års nybilsgaranti

Alla modeller från Kia har en 7-årig nybilgaranti. Garantin följer med bilen och det är inget du som kund betalar extra för. Kia är oerhört noggranna och kontrollerar varje steg i tillverkningsprocessen. Därför kan kan du som kund lita på att du köper en bil med kvalité.

Val av tjänstebil

Tjänstebil är ett samlingsbegrepp för bil  tjänsten. Villkoren ser olika ut beroende på vilken typ av tjänstebil du väljer. Läs mer om vilka alternativ som finns.

Modellprogram

Kia har ett brett utbud av tjänstebilar. Faktum är att alla bilar som ingår i Kias modellprogram går att ta ut som tjänstebil.

Ramavtal

Har du minst 3 bilar i din vagnpark är det möjligt att teckna ett ramavtal med oss.
Kontakta våra företagsförsäljare så berättar de mer.

Tjänstebilskalkylatorn

Jämför en laddhybrid med en diesel eller bensin driven bil. Kias Plug-in hybrider (laddhybrider) öppnar en värld av förmåner. Både när det kommer till ekonomi såväl som miljön.

Så vill du ha lägre förbrukningskostnader, rabatterat förmånsvärde och minskat koldioxidutsläpp då ska du välja en laddhybrid från Kia. Välkommen till förmånsvärlden!

Aros Auto Business Center

Våra företagssäljare är serviceinriktade, kunniga och utbildade på att hitta den perfekta företagslösningen för dig som kund. Vill du ha en helhetslösning och ett enkelt bilägande? Kontakta något av våra Business Center i Enköping eller Västerås.