Vad söker du efter?

Laddstation

Laddstationer 400kW, 100kW och 11kW

En av Nordens snabbaste laddare är nu igång hos oss. Nu kan du ladda supersnabbt upp till 400kW med ett batteristöd på 1MWh.

  • Vår 400kW Supercharger laddstation är byggd som en vanlig bränslestation med tanke på möjligheten att ladda bil, släp samt även lastbilar och bussar.
  • På våra laddare är det enkelt för dig att ladda, så glöm det där med att ladda ner appar! Här betalar du smidigt och enkelt med Swish, betal- och kreditkort.
  • Vi har många laddpunkter!
  • 1st 400kW supersnabb laddare med två uttag.
  • 1st 100kW snabbladdare med två uttag.
  • 20st 11 kW laddare.
  • Alltid schysst pris på alla!

Kom förbi och ladda!

Laddstationerna finns hos Aros Auto på Friledningsgatan 4-6, Tunbytorp Västerås.

När vi har öppet så är du varmt välkommen in så bjuder vi på en kopp kaffe medan du väntar!

Frågor och svar

Varför får jag inte igång laddningen?

Många bilar har en timer som räknar från det du stoppar i laddsladden, så gör klart för betalning innan du stoppar i kabeln eller testa ta ur kabeln och börja om.

Om inget felmeddelande finns att laddaren är ur funktion så prova ett annat uttag.

Det kan även finnas fel i bilens egna system, ex batteri väldigt urdraget och kallt, man kan testa med en 11kW laddare en stund och sen prova snabbladdaren igen.

Fel på laddaren eller den är avstängd? Status visas i laddaren display eller på chargefinder.com.

Har du saldo på kontot? Betalsystemet reserverar 499kr varje gång som du startar betalning med kort eller Swish.

Prova att lyft lite i laddhandsken så bilen kan låsa fast handsken för att starta laddningen, kabeln är ganska tung så bilens låsmekanism har svårt att orka låsa fast den.

Det står reserverat belopp på mitt konto, när släpps detta?

Swish krediteras omgående när laddningen är avslutad, Kort beror på vilken bank du har men kan ta 3-7 dagar innan reservationen släpps.

Varför kommer jag inte upp i laddhastighet?

Din bil kanske inte klarar att ta emot mer? Många bilar har begränsning på 50-100kW, Batteriet är för kallt (eller för varmt) då begränsar bilen hur mycket den kan ta emot.

Har din bil batteriförvärmning så behövs det ofta runt 30 minuter förvärmning, att gasa / Bromsa mycket innan laddning kan hjälpa till att värma upp battericellerna.

Laddhastigheten ökar efterhand som batteriet värms upp av laddningen så låt den ladda ett tag och kolla igen.

De flesta batterier tar emot mycket mer begränsat med ström när de har under 20% eller över 80% laddstatus (SOC) har man bråttom är det bättre att avbryta snabbladdningen vid 80%.