Lansering av Nya Kia XCeed på Aros Auto

Varmt välkommen på lanseringen av Nya Kia XCeed helgen 19-20 oktober.

Nu är väntan över och det är äntligen dags att lansera en helt ny Kia.
Kia XCeed inbringar många praktiska funktioner som en SUV har, men dynamiken i såväl design som körupplevelse påminner om en sportig halvkombi. Kia XCeed är en så kallad Crossover Utility Vehicle (CUV).

Helgen 19-20 oktober har vi Öppet Hus på Aros Auto i Västerås och i Enköping.

Fantastiska erbjudanden att ta del av hela helgen

*Erbjudanden gäller endast i helgen 19-20 oktober. Bokning av lackskydd eller rekond måste göras 19-20 oktober och senast utföras 20200331.
Tillbehör måste köpas helgen 19-20 oktober för att rabatten ska gälla. Erbjudandet gäller vid köp av en ny Kia bil med leverans och registering senast 30 nov 2019. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter och företagsrabatter.


LÖRDAG 19 OKT
– Vi bjuder på korv med bröd
SÖNDAG 20 OKTOBER
– Vi bjuder på kaffe och kaka

ÖPPETTIDER VÄSTERÅS
LÖRDAG KL 11-15
SÖNDAG KL 11-15

ÖPPETTIDER ENKÖPING
LÖRDAG KL 10-15
SÖNDAG KL 12-15

En bil värd att vänta på

Sportig design

Fronten på Nya Kia XCeed har ett mer bestämt uttryck än sina modellsyskon. Grillen är mer prominent med större luftintag och nya strålkastare.  Den höga markfrigången och den slanka profilen gör att XCeed ser tuff och sportigt ut.

10,25 tums pekskärm

Instrumentpanelen är utrustad med en 10,25 tums pekskärm med navigationssystem och DAB-radio. Kia XCeed är förberedd för UVO Connect för iPhone och Android. Bluetooth med röststyrning och Apple CarPlay finns i nya Kia XCeed.

Yellow Pack

Interiört går det att välja Yellow-Pack med gula detaljer som går ända ner i sömmarna. Baksätets ryggstöd kan fällas 40/20/40


Välkommen till Aros Auto i Västerås och Enköping!