Vad söker du efter?

Maxus Företagsleasing

Maxus Företagsleasing

Hos Aros Auto är företagsleasing enkelt, smidigt och tryggt. Välj från vårt modellprogram av personbilar samt transportbilar. Oavsett om du har en bil eller flera, om du vill ha en finansiell leasing med enbart finansiering eller en flexibel operationell leasing där serviceavtal ingår, så är Aros Auto det bästa valet.

Vill du ha mer pengar över till annat?

Det finns flera fördelar med leasing när du ska finansiera företagsbilen.

  • Du förenklar budgeteringen eftersom du delar upp betalningen över en längre tid.
  • Du låser inte upp rörelsekapital som kan användas smartare.
  • Momsen på leasinghyran är helt eller delvis avdragsgill.

Ett smartare val

Är du också trött på att betala höga skatter och dyra bränslekostnader? Då är Maxus något för dig, välkommen att ta kontakt med oss!

Fråga oss

Företagsförsäljning

Företagsförsäljning finns till för dig som är i behov av en tjänstebil till dig själv eller till anställda i ditt företag. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som gör ditt bilägande enkelt. Eftersom vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept med allt från serviceverkstad, skadeverkstad och glasverkstad till däckhotell och rekond garanterar vi kvalité och en smidig hantering när din behöver besöka vår servicemarknad.

Med ett brett modellprogram från Maxus kan vi garantera att du hittar en bil som passar dig och dina behov och till ett pris som ger mer över till annat. Våra företagssäljare är serviceinriktade, kunniga och utbildade på att hitta den perfekta företagslösningen för dig som kund. Vill du ha en helhetslösning och ett enkelt bilägande? Kontakta någon av våra företagssäljare i Enköping eller Västerås.

Kontakta oss

Kontaktformulär Försäljning
Maxus Företagsleasing

Modellprogram

Maxus har ett brett utbud av tjänstebilar. Faktum är att alla bilar som ingår i Maxus modellprogram går att ta ut som tjänstebil.

Läs mer

Ramavtal

Har du minst 3 bilar i din vagnpark är det möjligt att teckna ett ramavtal med oss.Kontakta våra företagsförsäljare så berättar de mer.