Vad söker du efter?

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid, en perfekt blandning av funktionalitet och design som sticker ut, har fått en sportigare exteriör och uppkopplade tjänster med innovativa säkerhetsfunktioner.

Sportig design

Med ny design av front, grill och LED- strålkastare samt nya innovativa luftintag som minimerar luftmotståndet är nya Kia XCeed Plug-In Hybrid utformad för att vara distinkt. De starka proportionerna ger nya XCeed en särskiljande, sportig siluett som tar för sig på vägen.

Dynamisk körning

Kias europeiska ingenjörsteam har noggrant utvecklat köregenskaperna i nya XCeed Plug-In Hybrid med skräddarsydd fjädringsinställning, kompakta yttre mått och en lägre tyngdpunkt för komfort och körglädje.

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har en effektiv drivlina bestående av ett 8,9 kWh lithium-polymer batteri och en 44,5 kW elmotor som i kombination med en 1,6 liter bensinmotor ger en kombinerad effekt på 141 hk och 265 Nm. Räckvidden på el har förbättrats, nu upp till 48 km eller upp till 60 km vid stadskörning (preliminära siffror).

Tre utrustningsnivåer

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid erbjuds i tre olika utföranden: Action, Advance och Advance Plus.

Action är generöst utrustad med bland annat 10,25″ navigationssystem med TomTom, Kia Connect, Apple CarPlay och Android Auto, 18″ aluminiumfälgar, adaptiv farthållare, eluppvärmbar läderratt, LED huvudstrålkastare och aktiv filhållningsassistans.

Advance har bland annat delläderklädsel (konstläder), dödavinkel varning/varning för bakomvarande trafik, elmanövrerad baklucka, Highway Drivning Assist (HDA) och eluppvärmbara framstolar och ytterplatser baksäte.

Advance Plus har bland annat elmanövrerad förarstol med minne, LED-innerbelysning, självparkeringssystem, skyltskanning, trådlös laddning för mobiltelefoner och ventilerade framstolar.

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid lanseras till hösten men kan beställas redan nu.

Lanseringshelg 22-23 Oktober

Den 22-23 oktober har vi på Aros Auto lanseringshelg för nya Kia XCeed Plug-In Hybrid. Välkomna in!

Tillbaka