Omtanke om din bil- ett erbjudande från verkstaden


Förläng nybilskänslan- tvätta din bil utvändigt och invändigt.


Gäller endast i Enköping

BILTVÄTT
200 KR
– hela december

Ord.pris 280 kr

Tvätten utförs förhand av våra duktiga och noggranna rekondare. De ser till att din bil känns som ny på utsidan för endast 200 kr, men glöm inte insidan. Den är minst lite viktig. Passa på att boka en invändig tvätt samtidigt. En god julklapp till dig och din bil.
Invändig tvätt från 700 kr.
Ord. pris 855 kr, innefattar ej klädseltvätt.

Erbjudandet gäller till och med 31 dec 2020. Tvätten måste bokas och utföras i december 2020.

Boka tid på service.enkoping@arosauto.se
eller ring 0171-381 20Kontakta oss


Enköping Tel: 0171-381 20
service.enkoping@arosauto.seGod Jul
önskar vi på

Aros Auto Enköping

Kias 7-åriga nybilsgaranti
Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer vi att vara med dig och din Kia hela vägen. Den långa garantin gäller även EV-batterierna på Kias elbilar och laddhybrider.

Kia Privatleasing, 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgifter. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil, övermil debiteras. Vid ev. klimatbonus är denna redan avdragen på privatleasingpriserna. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Uppläggning- & fakturaavg. tillkommer. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar. *Kia serviceaktiverad assistans gäller för bilar som genomgått Kia Originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad från och med den 1 januari 2018.