Glasverkstad

På Aros Auto i Västerås och Enköping har vi vår egen glasverkstad där vi lagar stenskott och byter ruta på din bil. När du får ett stenskott på din bil är det viktigt att laga det så snart som möjligt. De flesta stenskott går att laga men är de för stora kan det bli aktuellt att byta hela rutan. Ett vanligt knep en kan använda är att jämföra stenskottet mot en femkrona (den gamla femkronan). Är stenskottet mindre än femkronan lagas stenskottet. Är stenskottet däremot större än 30 millimeter är rekommendationen att byta hela rutan.

20180423_131552
Laga stenskott

När du får ett stenskott är det bra att sätta på ett stenskottsplåster på en gång. Boka sedan tid för stenskottslagning. Du behöver inte anmäla skadan till ditt försäkringsbolag utan du får fylla i en skadeanmälan på plats hos oss. Sedan ordnar vår Glasverkstad resten.

 

 

img-3506-2-1
Byta vindruta

Vi byter din bilruta. Ibland är stenskottet för stort för att laga eller har det medfört en spricka i bilrutan. Är bedömningen att vindrutan är i så pass dåligt skick att en varken kan eller bör reparera den, byter vi den av säkerhetsskäl.

 

Fakta om stenskott och byte av vindruta

Boka tid i Västerås

Boka tid i Enköping

Aros Auto Enköping

KIA  SAAB Service SAAB Service

Gesällgatan 5
745 22 Enköping
Tel  0171 - 381 20