Subaru Tjänstebil

Subaru har enligt Vi Bilägares stora kundnöjdhetsundersökning AutoIndex, Sveriges mest nöjda bilägare. Beror det på ryktet om att Subaru har i särklass den bästa driftsäkerheten eller är det fyrhjulsdriften som finns på alla Subarus bilmodeller. Dessa faktorer, 3 års fri service samt den problemfria och bränslesnåla Boxermotorn gör att Subaru har ökat mest på företagsmarknaden.

Med en Subaru som tjänstebil får du en bil som håller både för miljön och för ditt företag.

3 års fri service

När du köper en ny Subaru kommer du också att ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000 km eller 3 år.

Business Center

Aros Autos Business Center finns till för dig som är i behov av en tjänstebil till dig själv eller till anställda i ditt företag. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som gör ditt bilägande enkelt. Eftersom vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept med allt från serviceverkstad, skadeverkstad och glasverkstad till däckhotell och rekond garanterar vi kvalité och en smidig hantering när din behöver besöka vår servicemarknad.

 

Val av tjänstebil

Tjänstebil är ett samlingsbegrepp för bil  tjänsten. Villkoren ser olika ut beroende på vilken typ av tjänstebil du väljer. Läs mer om vilka alternativ som finns.

Modellprogram

Alla bilar som ingår i Subarus modellprogram går att ta ut som tjänstebil.

Förmånsvärde

Beräkna förmånsvärdet för din Subaru.

Aros Auto Business Center

Våra företagssäljare är serviceinriktade, kunniga och utbildade på att hitta den perfekta företagslösningen för dig som kund. Vill du ha en helhetslösning och ett enkelt bilägande? Kontakta något av våra Business Center i Enköping eller Västerås.