Vad söker du efter?

Tack för att du valt oss!

Vår ambition på Aros Auto är att erbjuda en trygg familjär känsla. Hos oss får din Kia riktig originalservice- utförd av proffs!

Aros Auto Classic

Vi räknas idag till en av Sveriges äldsta Kia- återförsäljare och har under en lång tid servat och sålt Kia. Vi på Aros Auto är ett familjeföretag som i generationer haft viljan att utvecklas, förändra och förbättra. Det sitter i familjens gener. Vår ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla.

Varmt välkomna hem till oss, din auktoriserade Kia-verkstad i Västerås och Enköping med allt under ett tak!

Vi finns här för dig och din bil

Genom att utföra en Kia Originalservice inom bilens serviceintervaller säkerställer du att den 7 åriga garantin fortsätter att gälla och att bilen behåller sitt fina skick. På Aros Auto har vi ett koncept, Aros Auto Classic för din Kia som är äldre än 7 år. Det är viktigt för oss att du som kund ser värdet i att lämna in din Kia på en märkesverkstad även efter att nybilsgarantin har gått ut. En Originalservice behöver inte vara dyrare hos oss än på allbilverkstäder.

Vi har därför tagit fram konceptet Aros Auto Classic- för Kia äldre än 7 år. Det ska vara enkelt och prisvärt att äga en Kia oavsett ålder på bilen och utan att behöva tumma på kvaliteten.

Bilglas

Bilglas

På Aros Auto i Västerås och Enköping har vi vår egen glasverkstad där vi lagar stenskott och byter ruta på din bil. När du får ett stenskott på din bil är det viktigt att laga det så snart som möjligt. De flesta stenskott går att laga men är de för stora kan det bli aktuellt att byta hela rutan. Vi kan även återställa lyktglas till nyskick!

Läs mer
Rekond

Vi hjälper dig med rekond

Sedan 2002 har vi arbetat med Kia original reservdelar. Vi vet att vi kan hjälpa våra kunder till ett tryggt val av reservdelar. Kontakta gärna oss, vi hjälper dig att hitta rätt reservdel.

Läs mer
Tillbehör

Tillbehör

I våra tillbehörsverkstäder monterar vi både tillbehör och extra utrustning till din bil. Allt från dragkrok, Defa motorvärmare, Ebersprächer bränslevärmare, extraljus och ledramper från Vision X till alkolås och dubbelkommando till körskolebilar.

Läs mer

Kan vi hjälpa dig med något annat?

Vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept. Det innebär att vi kan hjälpa vår kunder med allt som rör deras bilägande. Vi har serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad, glasverkstad, rekond samt försäljning av nya- och begagnade bilar, både till privatpersoner och företag.

Vår ambition är att du som kund bara ska ha ett ställe att vända dig till när du ska serva, reparera eller köpa din bil. Till oss kan du vända dig med största förtroende. Vi arbetar seriöst, långsiktigt och vill ge dig valuta för dina pengar!

Västerås

Fredrik Claesson

Servicerådgivare
021-448 04 94
Fler kontaktuppgifter
Enköping

Ida Jonnysdottir

Servicerådgivare
0171-381 35
Fler kontaktuppgifter