Vad söker du efter?

Extrautrusta din Kia med Originaltillbehör

Vi erbjuder ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning.

Kia tillbehörs katalog

Kontakta oss

Kontaktformulär Försäljning

Dragkrok

Kombinera komfort med effektiva transporter. Högkvalitativ, helt elektrisk dragkrok som fälls in eller ut med ett enkelt knapptryck och sitter dold bakom stötfångaren när den inte används.

Dragkrok till din Kia

Takbox

Vi tillhandahåller Kia original takboxar och takräcken från Thule. Vi levererar både universalboxar samt modellanpassade takboxar kom in eller hör av er vid frågor och mer information.

Kia tillbehörs katalog

Originalhjul

Vi ställer lika höga krav på våra Kia Originalhjul som våra bilar. Däcken och fälgarna har konstruerats, tillverkats och testats enligt samma stränga normer som din Kia.

Lastgaller

Robust och praktiskt lastgaller för en säkrare transport av last i bagageutrymmet. Lätt att installera och anpassat för att inte begränsa förarens sikt bakåt. Lastgallret är bra att ha vid längre resor där mycket bagage fyller upp hela bagageutrymmet och hindrar att det vid inbromsningar eller branta nedförsbackar ramlar in i baksätet.

Instegsbelysning

Den extra belysningen lyser upp marken runt bildörren och uppmärksammar dig på isiga eller blöta förhållande även kvällstid. Instegsbelyningen är snyggt utformad med en integrerad Kia logotyp och bidrar till att lysa upp miljön kring bilen.

LED-belysning baklucka

En effektiv LED-belysning som installeras vid bakluckan blir ett perfekt komplement när kvällarna bli mörkare. Den extra belysningen ger ett bättre ljus både i och runt bilen för enklare packning och en lite tryggare miljö när man stannar till längst vägen.

Kia Connect

Gör dig redo för en förbättrad körupplevelse anpassad för den uppkopplade vardagen. Med information i realtid som assisterar dig i varje situation, och fjärrstyrning med din smartphone håller du dig ständigt kopplad till din Kia. Ladda hem appen.

Kia Charge mobilapp

Bekväma elbilsresor med hundratusentals laddpunkter i Sverige och Europa samlade i en app. Med Kia Charge har du bekväm laddningstjänst till hands när du ska på långresa. Vare sig det är västkusten eller franska Rivieran så kan du i förväg se vilken laddning som finns på plats och vad det kostar att ladda just där.

Läs mer
Däckhotell och däckskifte

Kia tillbehör

Vi säljer tillbehör till din Kia. Allt från takbox och takräcken till förvaringslådor och bagagerumsmattor. För prisfråga eller beställning av tillbehör använd kontaktformuläret längst ned till höger. Uppge registreringsnummer så att vi kan säkerställa korrekta tillbehör till Er bil.

Kia Tillbehörs katalog

Laddbox från DEFA

Hos oss på Aros Auto kan du köpa din DEFA laddbox. För att se de olika laddboxalternativen, klicka på knappen.

När du köper en DEFA Power laddbox med installation har du möjlighet att göra skatteavdrag för grön teknik med upp till 50% på material- och arbetskostnader (maximalt 50 000 kr). Skattereduktionen fungerar som vid ROT och RUT och avdraget görs direkt på din faktura.

Laddbox samt installation med Grön Teknik-avdrag. Pris från 8 480 kr.
Laddbox med lastbalansering samt installation med Grön Teknik-avdrag. Pris från 9 820 kr

Läs mer

Bränslevärmare

Bränslevärmare kallas även för parkeringsvärmare. Du kan sätta igång din bränslevärmare enkelt via din telefon, surfplatta eller dator. Medan du tar din morgonkaffe värmer bränslevärmaren upp bilen och du kan njuta av en varm bil.

Fördelarna med en bränslevärmare är många men framför allt att du kan starta uppvärmningen av bilen varsomhelst. När du storhandlar, tränar eller hämtar barnen på dagis. Vi samarbetar med Ebersprächer vid val av bränslevärmare.

Mer om Ebersprächer

Varför motorvärmare?

Med en motorvärmare behöver du aldrig starta bilen kall. Det innebär att bilen kommer gå smidigare från start och den minskar bränsleförbrukningen. En motorvärmare minskar också slitage på motorn.

Motorvärmare och kupévärmare kan du med fördel installera samtidigt. Då får du både en varm kupé och en varm motor.

Vi arbetar med Defa vid val av motorvärmare.

Läs mer

Varför Kupévärmare?

Med en kupévärmare i bilen slipper du skrapa rutorna från frost. Den varma luften från kupévärmaren förhindrar även att imma bildas när du sätter dig i bilen. Genom att värma kupén med en kupévärmare förhindra du även onödig energiförbrukning.

Vi arbetar med Defa vid val av kupévärmare.

Mer om Defa

Lys upp i mörkret

När du som kund är intresserad av extra ljus och ledramper till din bil kan vi erbjuda produkter från Vision X.

Mer om Vision X

Alkolås

På Aros Auto erbjuder vi kalibrering av Dräger Alkolås. Kalibreringen ska göras första gången innan 1 år gått från det att alkolåset monterats. Därefter ska alkolåset kalibreras varje år. Vi kan ta emot dig oavsett bilmärke så länge du har ett Dräger Alkolås. En kalibrering tar ca 1 timme.

I Västerås kan vi endast kalibrera Dräger alkolås från 5000 serien och 7000 serien.

Tillbehör

Tillbehör från Thule

Hos oss på Aros Auto kan du hitta ett stort utbud av tillbehör från Thule.Takboxar, cykelhållare och mycket mer.