Vad söker du efter?

Världspremiär för nya Kia EV3

Med innovativ teknik och design från prisvinnande EV9 sätter nya Kia EV3 en ny standard i det kompakta el-SUV-segmentet

Den 23 maj hade Kia världspremiär för deras nya elbil Kia EV3. Med sin djärva design, innovativa teknik och banbrytande funktioner siktar Kia på att sätta en ny standard i segmentet. Den kombinerar teknik och design från den prisbelönta elbilen Kia EV9 och erbjuder en imponerande räckvidd upp till 600 km på el. Med en laddtid från 10-80% på bara 31 minuter, är Kia EV3 redo att revolutionera marknaden.

Kia EV3 är utrustad med en toppmodern framhjulsdriven elektrisk drivlina och använder Kias fjärde generationens batteriteknik.

En unik design och funktionalitet

Den robusta exteriören matchas av en rymlig interiör, perfekt för både passagerare och bagage. Med plats för fem personer och en mängd praktiska funktioner, inklusive en fällbar förarstol och ett skjutbart bord i mittkonsolen, erbjuder EV3 bekvämlighet och funktionalitet.

Vehicle-to-Load (V2L)-laddning ger friheten och flexibiliteten att driva externa enheter som bärbara datorer, kylskåp, kaffebryggare eller sportutrustning. Kias Digital Key 2.0 gör det möjligt för kunder att undvika besväret med att bära runt på fysiska nycklar genom att låsa upp och starta EV3:an med enbart sin smartphone eller smartklocka. De kan också bekvämt dela den digitala nyckeln med vänner och familj.

Kia AI Assist är framtaget som ett hjälpmedel för en mer intuitiv och användarvänlig upplevelse. Den styrs med hjälp av generativ AI och ger assistans och rekommendationer för dig och din bil.

Kia EV3 lanseras under hösten och pris har ännu inte fastställts.

Tillbaka