Västerås får Saabverkstad

Nu får Saab-ägare en trygg plats att serva sin bil på. Vi på Aros Auto är sedan oktober 2019 auktoriserad Saab-verkstad.

Din Saab är unik, låt vår expert ta hand om din bil!
Mikael Söderman, Serviceverkstadschef Västerås

Ja nu har även vi i Västerås fått äran att ta emot Saab-ägare. Vår anläggning i Enköping har varit auktoriserad verkstad för Saab i många många år. De var även auktoriserad återförsäljare för Saab innan Saab slutade med bilförsäljning.
För oss i Västerås var det ett naturligt steg att bli auktoriserade för Saabservice. Både för att märket och kunskapen kring märket finns inom vår koncern men även för att det inte finns någon i vårt närområde om utför Saabservice. Däremot finns det många Saab-ägare som vi såg möjligheten att få hjälpa med service och Saab original tillbehör.

En trygg och pålitlig tekniker
Att ta in ett nytt märke krävs också att kunskapen kring märket finns hos våra tekniker. Vi har därför utsett en av våra mekaniker till Saab tekniker. Han har erfarenhet från Saab sedan tidigare och han kör även Saab själv.
Kristian är en trygg och pålitlig tekniker som tar väl hand om våra kunders bilar. Han har hög kompetens och vi känner en stor trygghet i att det är just han som kommer ta hand om våra nya kunder, Saab-ägarna.

Kristian Sandell
Saab tekniker

Vi erbjuder mer än bara Saabservice
På vår anläggning på Tunbytorp i Västerås har vi mer än en serviceverkstad. Vi har ett av Sveriges mest moderna skadecenter med en egen lackverkstad.
2016 invigdes vårt nya skadecenter i Västerås. Vi samlar både plåtslagare och billackerare i samma lokaler, men med möjlighet att stänga om sig med hjälp av täta skynken. På vår lackverkstad arbetar Daisy, vår färgblandare. Hon kan ta fram exakt färg från den bil som ska lackeras.
Utöver skadecentret har vi en rekond som tvättar och rekondar bilar invändigt och utvändigt. De utför lackskyddsbehandlingar och poleringar mm. Behöver du skifte dina däck inför vinter- och sommarsäsongen hjälper vi såklart till med det också.
Skulle olyckan vara framme och stenskottet är ett faktum då är det bara att ringa oss på Aros Auto. Vi ha utbildad personal som tar hand om stenskottslagning såväl som rutbyten både i Västerås och Enköping.
Vi är stolta att vi kan erbjuda våra kunder ett enkelt bilägande där vi kan hjälpa till med allt som rör din bil.
Det är vad vi kallar Trygghet för dig!