Vad söker du efter?

Däckhotell och däckskifte

Däckhotell och däckskifte

Vi kan förvara dina däck i vårt däckhotell där ligger dem tryggt och säkert. Du slipper tänka på förvaring eller bli irriterad på att de står i vägen i förrådet eller garaget.

När du lämnar in dina däck på vårt däckhotell kontrollerar vi däcken och håller koll på när det är dags att köpa nya däck. Vi rengör dina däck efter däckskiftet och såklart så skiftar vi däck åt dig, säsong efter säsong. Kom ihåg att boka tid för däckskiftet i tid.

Är du intresserad av att förvara dina däck på vårt däckhotell? Fyll i formuläret nedan!

Kontaktformulär Däckhotell

En trygg start

I Sverige ska din bil ha vinterdäck från den 1 december - 31 mars om vinterväglag råder. Det här kravet gäller även för utlandsregistrerade bilar.

När det är snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen då råder vinterväglag. Det är polisen som avgör om det är vinterväglag på den plasten som du befinner dig på. Sommardäck får användas då vinterdäck inte är ett krav.

Läs mer på Transportstyrelsen

Vi ser till att dina hjul blir tvättade och väl omhändertagna

Varje år byter vi från sommardäck till vinterdäck och tvärtom. Det är viktigt att kontrollera att däcken är i bra skick inför nästa säsong. Bokar du in dina hjul på vårt däckhotell hjälper vi dig med det.

Vi ser till att dina hjul blir tvättade och väl omhändertagna till det är dags att byta igen.