Vad söker du efter?

Lär känna Spinn

Aros Autos gigantiska luftballong

Den som blickat över himmeln i Västerås och Enköping kan ha sett Aros Autos gigantiska luftballong med karaktären Spinn i fokus, i 3D. Precis som karaktären Spinn ingår luftballongen i Aros Autos familjekoncept.

Ballongen består av cirka 2100 kvm tyg och huvudet för Spinn tar cirka 200 meter tyg, för varje huvud. Mängden tråd till luftballongen räcker till nästan 105 fotbollsplan längder och längden tyg som används för 3D huvudena motsvarar 5 stycken Västerås skrapan staplade på varandra. 

Ballongen tar upptill 12 passagerare och mäter cirka 35 meter i höjd vilket är motsvarande åtminstone ett 10 våningshus.

Världens högsta bungyjump ur en luftballong *sjukaste*

Bungyjump från luftballong över Västerås - studsar över E18!

Västerås från ovan - med Aros Autos luftballong och Bungy Sthlm bakom spakarna! Mikaela och Felix från In Motion Eskilstuna slänger sig handlöst ut från ballongen men räddas av ett 100 meter långt bungyjump-rep. Det här konststycket är det bara ett hundratal personer som har vågat sig på. Skulle du?
Film gjord av Bo Lundvang, www.lundvang.se

En vinterdag stod vi förankrade på Mälaren i Västerås med vår luftballong

På toppen befann sig Linus från Life Of SWK.

Bungyjump från luftballong!

Se när hela gänget från Tappad som barn podcast flög med vår luftballong och dessutom hoppa bungyjump från ballongen!
Film gjord av Life of SWK

”Låt seniorerna få flyga. Det är dem som byggt upp landet!”

En kväll i september flög vi i Oskarström 6 seniorer från äldreboendet tillsammans med deras ledsagare. En dröm dem länge velat förverkliga och som vår VD Bengt Egnesund själv sa ”Låt seniorerna få flyga. Det är dem som byggt upp landet!”

Artiklar om vår luftballong

På sociala medier kan ni se fler bilder och filmer om oss!

Bungyjump från vår luftballong!

Film gjord av Ahmad Aldurra

Sprider glädje till alla

Dem som flyger ballongen är Bungy Sthlm. Företaget har en lång erfarenhet av ballongflygning och är specialiserade på bungy jump från just vår luftballong. Att flyga luftballong är ett oförglömligt äventyr. Bungy Sthlm är ett gäng passionerade piloter och äventyrare som brinner för att erbjuda högklassiga upplevelser. Och fortfarande efter över 20 års ballongflygning, så kittlar det lika mycket i kroppen som när gänget flög för allra första gången!

Från luftballongen kan vi genomföra världens hösta bungy jump med hisnande utsikt. Glöm allt du hört tidigare om adrenalinkickar. Det här går inte att jämföra med något annat. Du måste helt enkelt prova det för att förstå känslan. Med uthoppshöjder på 250-600 meter* ligger världen bokstavligen framför dina fötter. Eller under. Och det finns bara hos Bungy Sthlm!
*Uthoppshöjden bestäms av en rad faktorer såsom vindförhållanden och flygtrafikregler.

Bungy Sthlms vision är att erbjuda upplevelser som våra kunder bär med sig hela livet. Kärnan i verksamheten är den tyngdkraft som dem baserar sina produkter på. Genom ett noggrant urval av de mest spännande upplevelserna vill Bungy Sthlm att människor ska kunna njuta av den fysiska njutning som följer med en adrenalinkick, den hälsosammaste kicken i världen!

På Aros Auto inspireras vi av utmaningar och vi drivs av att utvecklas och förbättras, utmana det traditionella. Vi har modet att vara annorlunda och att tänka i nya banor. Med vår luftballong vill vi skapa en ”wow” effekt och sprida glädje till alla som ser eller får uppleva vår luftballong.

Vill du köpa en flygning, världens högsta bungyjump eller bara veta mer? Läs mer hos www.bungysthlm.se