En 40-årig bilresa med familjen!

Bengt Egnesund, VD Aros Auto startade sin resa 1983 med en enmansverkstad i Västerås. Idag 40 år senare har företaget vuxit till en av Sveriges största Kia-handlare med 65 anställda. Bengt driver idag företaget sida vid sida med sin hustru Anneli och med sina söner Samuel och Andreas.

”Kanske är det just det att jag startade som en liten serviceverkstad som skiljer ut oss från nästan alla bilhandlare som börjat med bilförsäljning. Vår bakgrund gör att vi på Aros Auto har ett annat perspektiv. För oss har alltid enkelheten för kunden att äga en bil varit grunden.”

Om oss

Fira 40 år och jubileum tillsammans med oss!

Vi kommer att fira 40 år som företag hela april månad men helgen den 15–16 april i Västerås och helgen den 22–23 april i Enköping blir det ett storslaget firande med 40-årsfest och jubileum.

Spinn

Spinn firar med oss!

Spinn, vår karaktär firar hos oss under våra event helger i april. Spinn ser fram emot att få träffa alla er och att få fira 40 år som företag tillsammans! När Spinn besöker kommer ni kunna leka med Spinn, pyssla, få en ansiktsmålning och äta tårta! Spinn är i Västerås helgen den 15–16 april och i Enköping den 22–23 april.

Besök oss

Snurra & vinn!

För dig som bokar service, reparation, rekond, nymontage eller glasarbete helgen den 15–16 april i Västerås och helgen den 22–23 april i Enköping har chansen att vinna.

Hur gör du?

Enkelt! Snurra på lyckohjulet och hoppas på tur och vinst!

Vinster:

 1. 40% rabatt på nästa service
 2. Handtvätt av din bil
 3. Lite gott till dig
 4. Ingen självrisk när du lagar stenskott
 5. Helrekond av din bil
 6. Handtvätt av din bil
 7. Lite gott till dig
 8. Aros Autos vattenflaska
 9. 20% rabatt på nästa service
 10. Handtvätt av din bil
 11. Torkarblad fram inkl. byte
 12. Lite gott till dig
 13. Fritt däckhotell i en säsong
 14. Handtvätt av din bil
 15. Lite gott till dig
 16. Ingen självrisk när du lagar stenskott
Tävlingsregler: Ägare till en Kia, Maxus eller Saab som bokar en service, reparation, rekond, nymontage eller glasarbete får snurra på lyckohjulet en gång. Vinsten är personlig och kan utnyttjas vid ett tillfälle under år 2023.

Fira med oss hela april månad!

Hela april månad kan du ta del av fantastiska generösa erbjudanden!

Erbjudanden under april hos servicemarknad:

40% rabatt på Däckhotell (gäller nya kunder i 1 säsong)
40% rabatt på torkarblad
40% rabatt på spolarvätska
40% rabatt på rekond

Erbjudanden under april hos försäljningen:

40% på tillbehör när man tecknar sig för ny bil.
Vid köp av bil deltar du i utlottningen av presentkort till ett värde av 40 000kr på ICA Maxi i Enköping/Västerås.
Vid provkörning och offert är du med i utlottningen av ett presentkort på 4040kr hos Blomsterlandet i Enköping eller på Norells i Västerås.
*Dessa erbjudanden gäller under april månad 2023 (1/4–30/4–23). Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Gäller ej privatleasing. Erbjudandet gäller vid ordertecknande av bil och leverans måste ske senast den 30/6–23.

Fira tillsammans med oss i Västerås och Enköping

Under april månad bjuder vi in dig att fira vårt stora jubileum tillsammans med oss. Vi kommer att bjuda på fantastiska erbjudanden och generösa tävlingar samt roliga aktiviteter för hela familjen. Varmt välkommen att fira Aros Auto 40 år!

Västerås

40-årsfest i Västerås den 15–16 april!

Helgen den 15–16 april blir det ett storslaget firande med 40-årsfest och jubileum i Västerås. Fantastiska erbjudanden och generösa tävlingar! Spinn, vår karaktär besöker oss, musik, go kaffe från Björklunds kafferosteri, Defa finns på plats och Norells ställer ut fina blommor hos oss. Disco för dem små, pysselhörna, ansiktsmålning och ballonger.

Servicemarknad demar stenskottslagning och under helgen finns våra servicerådgivare på plats. Vinn genom att snurra på lyckohjulet.

Jubileumscheckar, Food trucks och dessutom bjuder vi på tårta och överraskningar hela helgen! Hoppas vi träffas helgen den 15–16 april kl.11-15 lör-söndag på Aros Auto i Västerås.

Enköping

Firande i Enköping den 22–23 april med Outdoor tema!

Det blir ett stort firande i Enköping av våra 40 år som företag med outdoor tema med besök från flera lokala leverantörer. Husbilar från Alm fritid, Blomsterlandet, Sportringen är några av leverantörerna som finns på plats under helgen.

Fantastiska erbjudanden och generösa tävlingar! Spinn, vår karaktär besöker oss, pyssel, ballonger och ansiktsmålning till dem små.

Servicemarknad demar stenskottslagning och under helgen finns våra servicerådgivare på plats. Vinn genom att snurra på lyckohjulet.

Vi bjuder på tårta och överraskningar hela helgen! Hoppas vi träffas helgen den 22–23 april lördag kl.10-15 och lördag kl.11-15 på Aros Auto i Enköping.