Aros Auto Classic

Tack för att du valt oss!

Vår ambition på Aros Auto är att erbjuda en trygg familjär känsla. Hos oss får din Kia riktig originalservice- utförd av proffs!

i räknas idag till en av Sveriges äldsta Kia- återförsäljare och har under en lång tid servat och sålt Kia. Vi på Aros Auto är ett familjeföretag som i generationer haft viljan att utvecklas, förändra och förbättra. Det sitter i familjens gener. Vår ambition är att erbjuda en trygg familjär känsla.

Varmt välkomna hem till oss, din auktoriserade Kia-verkstad i Västerås och Enköping med allt under ett tak!

Vi finns här för dig och din bil

Genom att utföra en Kia Originalservice inom bilens serviceintervaller säkerställer du att den 7 åriga garantin fortsätter att gälla och att bilen behåller sitt fina skick. På Aros Auto har vi ett koncept, Aros Auto Classic för din Kia som är äldre än 7 år.

Aros Auto Classic

Det är viktigt för oss att du som kund ser värdet i att lämna in din Kia på en märkesverkstad även efter att nybilsgarantin har gått ut. En Originalservice behöver inte vara dyrare hos oss än på allbilverkstäder.

Vi har därför tagit fram konceptet Aros Auto Classic- för Kia äldre än 7 år. Det ska vara enkelt och prisvärt att äga en Kia oavsett ålder på bilen och utan att behöva tumma på kvaliteten.

Vi pantar för ett mänskligare Västerås

Vi på Aros Auto har tillsammans med Lokala Hjälpen startat en pantinsamling för välgörenhet och på det sättet kunna hjälpa Västerås utsatta. I vår bilhall och i vårt personalrum finns pantkärlen utställda och all pant både från er kunder och vår personal skänker vi till Lokala Hjälpen.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Tillsammans kan vi göra Västerås bättre!För mer information och kontakt med Lokala Hjälpen besök lokalahjälpen.se

Kan vi hjälpa dig med något annat?

Vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept. Det innebär att vi kan hjälpa vår kunder med allt som rör deras bilägande. Vi har serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad, glasverkstad, rekond samt försäljning av nya- och begagnade bilar, både till privatpersoner och företag.

Vår ambition är att du som kund bara ska ha ett ställe att vända dig till när du ska serva, reparera eller köpa din bil. Till oss kan du vända dig med största förtroende. Vi arbetar seriöst, långsiktigt och vill ge dig valuta för dina pengar!

Cecilia Sjöstrand

Marknadsansvarig