Vad söker du efter?

Aros Auto Classic

Samarbeten som formar framtid

På Aros Auto värderar vi engagemanget i vårt samhälle och kraften i samarbete. Genom att alliera oss med lokala organisationer och initiativ strävar vi efter att göra en verklig skillnad, och samtidigt skapa mervärde för alla involverade. Vi är stolta över att presentera några av våra mest betydelsefulla samarbeten som återspeglar vårt engagemang, vår passion och vår vision om en bättre framtid. Dessa partnerskap är inte bara affärsrelationer; de är en del av Aros Auto's hjärta. Utforska vår värld av samarbete nedan och lär känna de organisationer och initiativ som vi stödjer.

Junos kamp

Junos kamp är en ideell förening som stöttar cancerdrabbade och svårt sjuka barn och deras familjer. Junos kamp arbetar lokalt dvs Västerås med omnejd. Aros Auto går in och stöttar Junos kamp i olika aktiviteter och samarbeten.

Aros Auto går in och stöttar med en elektrisk familjebil med max storlek, max utrustning och max bagageutrymme, en Maxus Euniq6 SUV. Junos kamp gör olika satsningar bla. utkörning av matkassar och är i behov att kunna packa i en rymlig bil och många körsträckor blir det, därför känns det extra bra att nu köra på 100% el.

Vi på Aros Auto har även tillsammans med Junos kamp startat en pantinsamling för välgörenhet och på det sättet kunna hjälpa till att stötta.

I vår bilhall och i vårt personalrum finns pantkärlen utställda och all pant både från er kunder och vår personal skänker vi till Junos kamp. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! 

Sprider glädje till alla

Aros Auto har en egen luftballong och dem som flyger ballongen är Bungy Sthlm. Företaget har en lång erfarenhet av ballongflygning och är specialiserade på bungy jump från just vår luftballong. Bungy Sthlm är ett gäng passionerade piloter och äventyrare som brinner för att erbjuda högklassiga upplevelser.
Läs mer här

Lär känna Spinn

Kan vi hjälpa dig med något annat?

Vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept. Det innebär att vi kan hjälpa vår kunder med allt som rör deras bilägande. Vi har serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad, glasverkstad, rekond samt försäljning av nya- och begagnade bilar, både till privatpersoner och företag.

Vår ambition är att du som kund bara ska ha ett ställe att vända dig till när du ska serva, reparera eller köpa din bil. Till oss kan du vända dig med största förtroende. Vi arbetar seriöst, långsiktigt och vill ge dig valuta för dina pengar!

Cecilia Lemming

Marknadsansvarig