Vad söker du efter?

Kia Tjänstebil

Tjänstebil är ett samlingsbegrepp för bil i tjänsten, villkoren ser olika ut beroende på vilken typ av tjänstebil du väljer. Dessutom med en så bra TCO kalkyl att den ekonomi ansvarige jublar!

Med en tjänstebil från Kia får du en bil med mycket utrustning, hög komfort, prisbelönt design och 7 års nybilsgaranti från fabrik

Vill du ha mer pengar över till annat?

Då ska du välja Kia som din tjänstebil. Kia kan erbjuda mer utrustning och teknik till ett bättre pris än vad konkurrenterna gör. Med ett brett modellprogram kan vi garantera att du hittar en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Ett smartare val

Med ett lågt och bra förmånsvärde samt en låg ägandekostnad är Kia ett smart val av tjänstebil. Gör som många andra och välj Kia - Sveriges tredje största bilmärke. Våra TCO (Total Cost of Ownership) kalkyler tål att jämföras! På tjänstebilskalkylatorn jämför du enkelt en elbil, laddhybrid med en diesel eller bensin driven bil. Kias Plug-in hybrider (laddhybrider) öppnar en värld av förmåner. Både när det kommer till ekonomi såväl som miljön.

* Företagsleasing 36 mån / 6 000 mil inkl. första förhöjd hyra 20%, Restvärde 50%. Servicekostnad ingår. Uppläggnings- & adminavg. samt moms tillkommer. Sedvanlig kreditprövning.

** Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%.

Företagsförsäljning

Företagsförsäljning finns till för dig som är i behov av en tjänstebil till dig själv eller till anställda i ditt företag. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som gör ditt bil ägande enkelt. Eftersom vi på Aros Auto har ett fullservicekoncept med allt från serviceverkstad, skadeverkstad och glasverkstad till däckhotell och rekonditionerings avdelning garanterar vi kvalité och en smidig hantering när du behöver besöka vår servicemarknad oavsett vad det gäller!

Med ett brett modellprogram från Kia kan vi garantera att du hittar en bil som passar dig och dina behov och till ett pris som ger mer över till annat. Våra företagssäljare är serviceinriktade, kunniga och utbildade på att hitta den perfekta företagslösningen för dig som kund. Vill du ha en helhetslösning och ett enkelt bilägande? Kontakta någon av våra Företagsförsäljare i Enköping eller Västerås.

Kontakta oss

Kontaktformulär Försäljning
Västerås

Jörgen Ljungh

Privat- och företagsförsäljning Kia och Maxus
Västerås

Johan Olänge

Företagssäljare

Modellprogram

Kia har ett brett utbud av tjänstebilar. Faktum är att alla bilar som ingår i Kias modellprogram går att ta ut som tjänstebil.

Se modellprogram

Ramavtal

Har du minst 3 bilar i din vagnpark är det möjligt att teckna ett ramavtal med oss. Kontakta våra företagsförsäljare så berättar de mer.

Hur beräknar jag förmånsvärdet?

Om du som anställd har en tjänstebil som du använder privat, behöver du utgå ifrån att den förmånen ska förmånsbeskattas. Skatten dras på din lön och baseras på den valda bilens förmånsvärde.