Vad söker du efter?

Spinn har flyttat in!

Vår karaktär katten Spinn är en hybrid mellan fantasi och verklighet. En teknikintresserad uppfinnare, uppvuxen bland bilar.

Spinn dök upp en vacker dag i en katts skepnad på Aros Auto. Hon hade gömt sig under motorhuven på en bil som kommit in på verkstan. Hon blev via ett märkligt oväder med både blixtrar och regnbåge förvandlad till vår stora fantasikatt. Eller är hon en monsterkatt? Det är upp till var och ens fantasi att bestämma!

Spinn är bilarnas ”Mowgli” och har vuxit upp med bilar. Hon kan därför tala med bilar och känna hur bilen mår! Hon bryr sig om varje bil som kommer in och vill att den ska spinna lyckligt innan den åker därifrån. Det betyder att Spinn är en ovärderlig tillgång för Aros Auto både genom hennes kunskap om mekanik, bilar och teknik, men också som en del av gänget och en vän till barnen som kommer på besök. Hon är välkomnande, ser alla och alla känner sig sedda. Eftersom hon vuxit upp bland hårda bilar kan hon inte få nog av mjuka kramar. Hon brinner också för att göra gott för andra, att hjälpa till är bland det bästa hon vet, oavsett om det gäller en bil eller en människa.

Hon är superfixaren som håller till på alla avdelningar på Aros Auto och en stor tillgång till teamet. Särskilt som hon alltid ställer frågan ”varför”, och pushar Aros Auto att hitta nya vägar och ifrågasätta gamla sanningar. Vår katt har uppfunnit ett mycket speciellt förvandlingsbart megamultiverktyg som hon har i sitt bälte, något som kommer väl till pass på Aros Auto.

Spinn är en katt med skinn på nosen, som alltid säger vad hon tycker och våga utmana sig själv och andra. Hon tycker det är coolt att vara snäll och är trots sitt coola och lite tuffa utseende en riktig bra och omtänksam vän. Hon är självständig och går sin egen väg som alla katter gör. Spinn säger alltid vad hon tycker, och vågar ifrågasätta gamla sanningar. Hon vill ge barn självförtroende och få andra att våga prova nya idéer. Det är okej att göra fel. Du kan! Du är bra!

Spinn är en förebild för barn när det gäller att skapa ett intresse kring Aros Autos miljö, och inte minst för flickor som får chans att upptäcka att teknik är något spännande. På lång sikt kan Aros Auto med hjälp av budbäraren Spinn bidra till att skapa ett intresse för teknik och hjälpa till att få fram framtidens tekniker, både killar och tjejer.

Vår karaktär Spinn ingår i Aros Autos familjekoncept.

Tillbaka