Vad söker du efter?

Världspremiär för Kia EV6

Kia EV6 nya rymliga interiör är designad för att inspirera med användaren i centrum, både med många smarta lastutrymmen och när det gäller den ultrasnabba laddtekniken, som innebär mindre tid för att ladda bilen.

I filmen nedan kan du se världspremiären av helt nya Kia EV6

https://www.youtube.com/watch?v=5V_Fsv0dhHM

Upp till 510 km räckvidd

Batteriet i EV6 har en kapacitet på 77.4 kWh, vilket möjliggör en räckvidd upp till 510 km vid full laddning. Kia EV6 är bakhjulsdriven med en elmotor på 229 hk och Kia EV6 GT Line är fyrhjulsdriven och har dubbla elmotorer vilket ger totalt 325 hk, vilket skapar både trygghet och bättre framkomlighet oavsett väder och terräng.

Ultrasnabb laddning

Upplev fördelarna med 800V ultrasnabb laddning och få mer tid över till det som betyder något. 4,5 minuters laddning ger dig en räckvidd på 100 km. Ladda 10 – 80 procent på under 18 minuter. EV6 är även utrustad med en vehicle-to-load-funktion (V2L) som kan ladda och driva andra elektriska apparater.

Eftersom bilen kan leverera en effekt upp till 3,6 kW så kan EV6 fungera som en extra laddare för utrustning i ditt hem, som en Mobil Powerbank vid utomhusäventyr eller till och med för att ladda en annan elbil om det skulle behövas.

Förboka din EV6 redan nu!

Genom att förboka din EV6 kommer du att vara berättigad till ett års prenumeration på KiaCharge när du gör din beställning före 31 december 2021.

I och med detta får du, under ett år, tillgång till förmånliga priser hos Ionity och rabatterade priser på de laddstationer som är med i KiaCharge-nätverket.

Tillbaka