Vad söker du efter?

Vinn en flygning i Aros Autos luftballong!

Bidra med 100kr till Junos kamp och vinn en flygning i Aros Autos egen luftballong till ett totalt värde av 4990kr. En person kommer att vinna en flygning i vår luftballong för 2 personer. Tävla gör du genom att swisha 100kr till Junos kamp!

Junos kamp är en ideell förening som stöttar cancerdrabbade och svårt sjuka barn och deras familjer. Vi arbetar lokalt dvs Västerås med omnejd. Syftet med Junos kamp är att kunna stötta familjerna när livet är som tyngst men också att förgylla tillvaron för sjuka barn, syskon och föräldrar. Föreningens olika satsningar är bla. utkörning av matkassar, städhjälp, ekonomiskt stöd vid kris, mindre resor och utflykter, överraskningar i hemmet och samt på sjukhuset.

För att delta i vår tävling gör du så här:

Swisha 100kr till Junos kamp, märk swishen med Aros Auto till nummer 123–6761464 eller scanna QR-koden.

Stort lycka till!

*Tävlingen pågår den 1/6-1/7-23. En vinnare utses efter avslutat tävlingsperiod. Tävlingen avslutas efter lördag den 1/7-23, och vinnaren presenteras vecka 27 och kontaktas via telefon. Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas. Flygningen bokas tillsammans med flygbolaget när vinnarna är meddelande.

Tillbaka